Τέμπη – Γρηγόρης Αρναούτογλου: ‘Έσπασαν μέσα μας όλα, είμαστε χίλια κομμάτια»
00:24 - 07/03/2023
Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά το The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να μην γίνει εκτενής αναφορά […]
The post Τέμπη – Γρηγόρης Αρναούτογλου: ‘Έσπασαν μέσα μας όλα, είμαστε χίλια κομμάτια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου για δυστύχημα των Τεμπών: «Είμαστε χίλια κομμάτια»
«Είναι από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει», είπε ο παρουσιαστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓρηγόρης Αρναούτογλου για Τέμπη: «Έσπασαν μέσα μας όλα, είμαστε χίλια κομμάτια»
Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι είναι «από τις πιο δύσκολες ενάρξεις» που του έχουν τύχει.
Διαβάστε το στο in.grΓρηγόρης Αρναούτογλου για Τέμπη- «Έσπασαν μέσα μας όλα»
The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (6-3) στην εκπομπή του μουδιασμένος, αναφερόμενος αρχικά στα συναισθήματά…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓρηγόρης Αρναούτογλου για Τέμπη: Έσπασαν μέσα μας όλα, είμαστε χίλια κομμάτια
Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά το «The 2Night Show» της Δευτέρας (6/3) με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να μην γίνει εκτενής αναφορά στο τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Ο δημοσιογράφος εξέφρασε τη βαθιά θλίψη και τον πόνο του για τις ζωές που χάθηκαν και έκανε λόγο για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της τηλεοπτικής του παρουσίας. «Είναι από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει, αν και όλα αυτά τα χρόνια και με τις ζωντανές εκπομπές βρέθηκα πάρα πολλές αντιμέτωπος με γεγονότα που εμάς του ψυχαγωγικού μας σοκάρουν και μας κάνουν να μην μπορούμε καν να αντιδράσουμε και να εμφανιστούμε στην τηλεόραση. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ήταν πολύ δύσκο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤέμπη – Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έσπασαν μέσα μας όλα, είμαστε χίλια κομμάτια»
Καταρρακωμένος επέστρεψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας, ύστερα από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο παρουσιαστής με τρεμάμενη φωνή εξέφρασε την θλίψη του για τους νεκρούς και τις οικογένειές τους. «Είναι από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει, αν και όλα αυτά τα χρόνια […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΤέμπη – Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έσπασαν μέσα μας όλα, είμαστε χίλια κομμάτια»
Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά το The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να μην γίνει εκτενής αναφορά στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε συγκινημένος: «Είναι από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει, αν και όλα αυτά τα χρόνια και με τις ζωντανές εκπομπές βρέθηκα πάρα πολλές αντιμέτωπος […]
Το άρθρο Τέμπη – Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έσπασαν μέσα μας όλα, είμαστε χίλια κομμάτια» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr