Σοκάρει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Κάποιος μετά από έναν αγώνα μου είχε πει ότι θα βιάσει την κόρη μου και τον γιο μου»

19:40 - 06/03/2023

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και τη δημοσιογράφο To άρθρο Σοκάρει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Κάποιος μετά από έναν αγώνα μου είχε πει ότι θα βιάσει την κόρη μου και τον γιο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σχορτσανίτης: «Στο Ισραήλ ένας μου είπε "θα βιάσω την κόρη σου και τον γιο σου"» (vid)

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στάθηκε στον ρατσιμό που έχει βιώσει και στον χειρότερο σχόλιο που είχε ακούσει στο γήπεδο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Στο ντέρμπι του Ισραήλ ένας μου είχε πει θα βιάσω την κόρη σου και τον γιο σου»

Παλαίμαχος σέντερ μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό μας» του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη ζωή του, στο πώς γνώρισε τη σύζυγό του, σε θέματα ρατσισμού και φυσικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια