Κώστας Παπαδόπουλος για Survivor: «Αυτοί οι δύο είναι τα μεγάλα φαβορί για μένα»

17:30 - 06/03/2023

Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης του Survivor μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία […] The post Κώστας Παπαδόπουλος για Survivor: «Αυτοί οι δύο είναι τα μεγάλα φαβορί για μένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Παπαδόπουλος για Survivor: Τον Μαρτίκα τον έχω βάλει μες στο σπίτι μου και τώρα με είπε πουλημένο

“Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπάθησε να με βγάλει στον τάκο πιο πολύ απ’ ό,τι ο ίδιος, γιατί κάποιος από τους δύο έπρεπε να βγει” είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο Κώστας Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στο Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για την εμπειρία του από το Survivor και τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί πλέον. «Ο ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Παπαδόπουλος για Survivor: Τον Μαρτίκα τον έχω βάλει μες στο σπίτι μου και τώρα με είπε πουλημένο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Παπαδόπουλος για Survivor All Star: «Αυτά είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για εμένα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο Χανταμπάκης είναι αληθινός, καλό παιδί. Αυτοί που λένε ότι «εγώ λέω τις μεγαλύτερες αλήθειες» είναι αυτοί που λένε τα πιο μεγάλα ψέματα.»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»