Γιώργος Δασκαλάκης: Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο – Οι φωτογραφίες από την αναμονή των αποτελεσμάτων του

16:00 - 06/03/2023

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει την πιο σκληρή μάχη της ζωής του… Ο γνωστός τραγουδιστής παλεύει με To άρθρο Γιώργος Δασκαλάκης: Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο – Οι φωτογραφίες από την αναμονή των αποτελεσμάτων του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Δασκαλάκης: Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο – Περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο τραγουδιστής ήρθε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα από τη Ρόδο προκειμένου να κάνει τις ειδικές εξετάσεις που απαιτούνται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Στο πλευρό του Γιώργου Δασκαλάκη βρίσκεται πάντα η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη, η οποία έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. “Καλησπέρα σας…. Ήρθε η ώρα…. Προσευχή […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο – Περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: «Θα ήθελα πολύ να πετάξω το κινητό και να μονάσω σε ένα νησί»

Πέγκυ Ζήνα: «Παρέλαση» επωνύμων στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Αναστάσιο Ράμμο

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη που της ετοίμασαν στο Secret Song – Η εμφάνιση της μητέρας της

Ορέστης Τζιόβας: «Η εξωτερική μου εμφάνιση πολλές φορές ήταν εμπόδιο στην καριέρα μου»

Γιάννης Πλούταρχος: Έμεινε άφωνος με την εμφάνιση της συζύγου του στο Secret Song

Γιάννης Ζουγανέλης: «Σε εκπομπή είπα ότι ήμουν υποψήφιος για Grammy και έσκασαν στα γέλια, έδειξα ντοκουμέντα»