Ξεσπά η Βρισηίδα Ανδριώτου για το Survivor All Star: «Σταμάτησα να το βλέπω γιατί έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους»
12:34 - 06/03/2023
Ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου για το Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και
To άρθρο Ξεσπά η Βρισηίδα Ανδριώτου για το Survivor All Star: «Σταμάτησα να το βλέπω γιατί έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βρισηίδα Ανδριώτου για Survivor All Star: «Σταμάτησα να το βλέπω γιατί έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους»
Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο...
Διαβάστε το στο ZouglaSurvivor All Star - Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σταμάτησα να το βλέπω, τους έχω σιχαθεί»
H Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για το Survivor All Star.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒρισηίδα Ανδριώτου για Survivor All Star: «Σταμάτησα να το βλέπω γιατί έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους»
Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star και το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου, δεν άντεξε και με τη σειρά της ξέσπασε μέσω των social media. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα αναφέρθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι έχει σταματήσει να […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΞεσπά η Βρισηίδα Ανδριώτου για το Survivor: «Τους έχω σιχαθεί όλους»
Η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά το επίμαχο περιστατικό ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star, που […]
The post Ξεσπά η Βρισηίδα Ανδριώτου για το Survivor: «Τους έχω σιχαθεί όλους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒρισηίδα Ανδριώτου: Ξεσπά για το Survivor All Star – «Τους έχω σιχαθεί»
Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεσπά για το Survivor All Star μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.
Διαβάστε το στο neolaia.grΞέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους»
Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα αναπτύσσοντας τι κατά τη γνώμη της βρίσκεται πίσω από αυτή την κίνηση της Ελευθερίας Ελευθερίου να «χτυπήσει» τον παίκτη στην ψυχολογία. Όπως εξήγησε η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει πλέον σταματήσει να παρακολουθεί το Survivor All Star καθώς έχει «σιχαθεί» ανθρώπους που είναι άλλοι μπροστά και άλλοι […]
The post Ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr