Ελένη Γερασιμίδου: «Ο γαμπρός μου δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει»
11:46 - 06/03/2023
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και […]
The post Ελένη Γερασιμίδου: «Ο γαμπρός μου δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Γερασιμίδου: «Ο γαμπρός μου δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων - Στο καλό να πάει»
«Μια χαρά ήμασταν, του μαγείρευα κι όλα του τα έκανα» ανέφερε σε δηλώσεις της, η Ελένη Γερασιμίδου - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕλένη Γερασιμίδου: «Ο γαμπρός μου δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει»
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της κόρης της, Αγγελικής Ξένου. «Δυστυχώς τώρα δεν έχω γαμπρό, γιατί χώρισε η κόρη μου. Μια χαρά ήμασταν. Εκείνος δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων. Τέλος πάντων, στο καλό να πάει. Του μαγείρευα κι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕλένη Γερασιμίδου: “Καρφώνει” τον γαμπρό της – “Δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει”
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα του “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό της κόρης της, Αγγελικής Ξένου. “Δυστυχώς τώρα δεν έχω γαμπρό, γιατί χώρισε η κόρη μου. Μια χαρά ήμασταν. Εκείνος δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων. Τέλος πάντων, στο καλό να πάει. Του μαγείρευα κι όλα του τα έκανα”, τόνισε η […]
The post Ελένη Γερασιμίδου: “Καρφώνει” τον γαμπρό της – “Δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΕλένη Γερασιμίδου: "Ο γαμπρός μου δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει"
"Μια χαρά ήμασταν. Του μαγείρευα κι όλα του τα έκανα"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΤα καρφιά της Ελένης Γερασιμίδου για τον γαμπρό της: «Δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων»
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για το διαζύγιο της κόρης της Αγγελικής Ξένου, τη σχέση τους αλλά και το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όσον αφορά την τραγωδία στα Τέμπη η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε: «Δεν είναι εύκολο. Χθες πραγματικά έπαιξα με το ζόρι και σήμερα αποφασίσαμε να μην κάνουμε παράσταση, γιατί ήταν πολύ οδυνηρό. Βέβαια, πάντα στις […]
The post Τα καρφιά της Ελένης Γερασιμίδου για τον γαμπρό της: «Δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr