Ηλίας Βρεττός: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

00:16 - 06/03/2023

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε στο νοσοκομείο όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανάρτησε αργά το βράδυ της Κυριακής (5/3) μία φωτογραφία του με ορό στο χέρι, στο νοσοκομείο Κύμης. Όπως αναφέρει ο Ηλίας Βρεττός, ο λόγος που τον ανάγκασε να πάει στο νοσοκομείο ήταν […] The post Ηλίας Βρεττός: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Βρεττός: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής - «Πονάει πάρα πολύ» γράφει στα social media

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και το μήνυμα στους διαδικτυακούς φίλους του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ηλίας Βρεττός: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Τι συμβαίνει με τον Ηλία Βρεττό;

Διαβάστε το στο in.gr

Ηλίας Βρεττός: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – «Πονάει πάρα πολύ»

Ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπως ανέφερε και ο ίδιος σε μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Instagram. O τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο Κύμης και αποκάλυψε ότι πέρασε κολικό νεφρού. «Ευχαριστώ θερμά το νοσοκομείο Κύμης! Δεν ξέρω πως διέρρευσε αλλά επειδή μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα για την υγεία μου, να ξέρετε πως όντως πέρασα κολικό νεφρού. Ναι πονάει πάρα πολύ! Είμαι πολύ καλύτερα τώρα και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ηλίας Βρεττός: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται στο νοσοκομείο και με αφορμή κάποια μηνύματα που δέχτηκε, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους τους. Μέσω Instagram, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο Κύμης και αποκάλυψε ότι πέρασε κολικό νεφρού. Ανάμεσα σε όσα έγραψε, επισήμανε ότι πλέον, είναι πολύ καλύτερα και ευχαρίστησε τον […] Το άρθρο Ηλίας Βρεττός: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στο νοσοκομείο ο γνωστός έλληνας τραγουδιστής! (ΦΩΤΟ)

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Ηλίας Βρεττός και καθώς δέχτηκε κάποια μηνύματα, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του. Μέσω Instagram,  ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο Κύμης και αποκάλυψε ότι πέρασε κολικό νεφρού. Ανάμεσα σε όσα έγραψε, επισήμανε ότι πλέον, είναι πολύ καλύτερα και ευχαρίστησε τον κόσμο που Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο γνωστός έλληνας τραγουδιστής! (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια