Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός

23:46 - 05/03/2023

Με story στο Instagram ο Ηλίας Βρεττός ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας τουΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Ηλίας Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττός, το βράδυ της Κυριακής με μια ανάρτηση στον...

Διαβάστε το στο Zougla

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Ηλίας Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττός, το βράδυ της Κυριακής με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε στους followers του ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο της Κύμης. Συγκεκριμένα, ο λόγος που ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ήταν ο κολικός νεφρού. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε τους θαυμαστές του νιώθει ήδη καλύτερα. «Ευχαριστώ θερμά το νοσοκομείο Κύμης! Δεν ξέρω […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός: «Πονάει πάρα πολύ»

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Ηλίας Βρεττός, μετά από ξαφνική περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του. Ο γνωστός τραγουδιστής ανάρτησε […] The post Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός: «Πονάει πάρα πολύ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός – Τι συνέβη (φωτό)

Μια περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Ηλίας Βρεττός, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο Κύμης και αποκάλυψε ότι πέρασε κολικό νεφρού. Ο Ηλίας Βρεττός είναι πλέον πολύ καλύτερα και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τα μηνύματα που του έστειλαν. «Ευχαριστώ θερμά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός: «Πονάω πάρα πολύ»

Ο Ηλίας Βρεττός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός

Στο νοσοκομείο της Κύμης χρειάστηκε να μεταβεί ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός. Ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του ενημέρωσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ώστε να μην ανησυχήσουν περαιτέρω φίλοι και θαυμαστές «Ευχαριστώ θερμά το νοσοκομείο Κύμης! Δεν ξέρω πώς διέρρευσε, αλλά επειδή μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα για την υγεία μου να ξέρετε πως […] The post Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Τραγωδία στην Κρήτη: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας στο Σφακάκι μετά από καραμπόλα τριών οχημάτων

Έξαλλοι οι Ιταλοί, έφτιαξαν video για τη διαιτησία του Αρμάνι – Ολυμπιακός

Γιατί δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ το καλώδιο φόρτισης συνδεδεμένο στην πρίζα χωρίς το κινητό

Τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για το Εθνικό Σύστημα Τραύματος

Αυτή είναι η νέα λειτουργία του Instagram - Βολεύει πολύ για τις γιορτές

Τι θα συνέβαινε λεπτό προς λεπτό αν μια ηλιακή υπερφλόγα χτυπούσε τη Γη