Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της - «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη - Συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας: «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»
Αν προλάβαινε να της πει μια τελευταία κουβέντα αυτή θα ήταν: «Σε φιλώ...»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της - «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»
Αρχαίο δράμα θυμίζουν οι στιγμές που ζουν γονείς και συγγενείς θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη.
Διαβάστε το στο thebest.grΣύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της - «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»
Αρχαίο δράμα θυμίζουν οι στιγμές που ζουν γονείς και συγγενείς θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΣύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της – «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της - «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;».
Το άρθρο Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της – «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΦθιώτιδα: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της – «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»
Αρχαίο δράμα θυμίζουν οι στιγμές που ζουν γονείς και συγγενείς θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη. Ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, η οποία έχασε τη ζωή της σε ένα από τα βαγόνια του μοιραίου Intercity σπαράζοντας μίλησε για την κόρη του, που ήταν «ένα κορίτσι με όνειρα είχε φιλοδοξίες». Όπως ανέφερε η κηδεία της 28χρονης, που σπούδαζε […]
Διαβάστε το στο lamianow.gr