Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της - «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»

11:46 - 05/03/2023

Όπως είπε ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας Χούπα αν προλάβαινε να της πει μια τελευταία κουβέντα αυτή θα ήταν: «Σε φιλώ...»

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη - Συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας: «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»

Αν προλάβαινε να της πει μια τελευταία κουβέντα αυτή θα ήταν: «Σε φιλώ...»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της - «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»

Αρχαίο δράμα θυμίζουν οι στιγμές που ζουν γονείς και συγγενείς θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της - «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»

Αρχαίο δράμα θυμίζουν οι στιγμές που ζουν γονείς και συγγενείς θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της – «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της - «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;». Το άρθρο Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της – «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Φθιώτιδα: Με λυγμούς μίλησε για την 28χρονη Ελπίδα ο πατέρας της – «Γιατί μου στέρησαν το παιδί μου;»

Αρχαίο δράμα θυμίζουν οι στιγμές που ζουν γονείς και συγγενείς θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη. Ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, η οποία έχασε τη ζωή της σε ένα από τα βαγόνια του μοιραίου Intercity σπαράζοντας μίλησε για την κόρη του, που ήταν «ένα κορίτσι με όνειρα είχε φιλοδοξίες». Όπως ανέφερε η κηδεία της 28χρονης, που σπούδαζε […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Πυροβολισμοί στον Βύρωνα - Ένας άνδρας στο νοσοκομείο

Champions League: Σαρωτική Άρσεναλ στη Λισαβόνα 5-1 τη Σπόρτινγκ, απίστευτο κάζο για Σίτι 3-3 από 3-0– Δείτε τα γκολ

Ρούλα Ρέβη: Έκλεισε τα 51 - Μεγαλώστε άφοβα, γράφει

Επεισόδια στο Μιλάνο μετά τον θάνατο 19χρονου μετανάστη σε αστυνομική καταδίωξη

Φον ντερ Λάιεν: Ενθαρρυντικά νέα η κατάπαυση του πυρός Ισραήλ - Χεζμπολάχ

Πρόταση από την κυβέρνηση Μπάιντεν για δωρεάν σκευάσματα αδυνατίσματος για παχύσαρκους με χαμηλό εισόδημα