Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανάρτηση «καρφί» για την Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη που έκανε στον Στάθη Σχίζα

10:24 - 05/03/2023

Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με όσα βλέπει να διαδραματίζονται μέσα στο Survivor All To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανάρτηση «καρφί» για την Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη που έκανε στον Στάθη Σχίζα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το «καρφί» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην Ελευθερίου μετά την είδηση που μετέφερε στον Στάθη Σχίζα

Στο επεισόδιο του Σαββάτου του Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου...

Διαβάστε το στο Zougla

Το καρφί της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην Ελευθερία Ελευθερίου μετά την είδηση που μετέφερε στον Στάθη Σχίζα

Στο επεισόδιο του Σαββάτου του Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου είδαμε να μεταφέρει στον Στάθη Σχίζα κάποιες πληροφορίες για την κοπέλα του, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, οι οποίες τον έριξαν πολύ ψυχολογικά! «Δεν θέλω να πω, είναι προσωπικό του Στάθη. Είπα κάτι που δεν έπρεπε. Δεν θέλω να το πω, επειδή αυτή η κοπέλα δεν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αντίδρασή της στην αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor

Η κουβέντα που έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Στάθη Σχίζα φαίνεται να υπήρξε καθοριστική στην απόφασή του να αποχωρήσει από το Survivor All Star. Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν on air από τους παίκτες η Ελευθερία Ελευθερίου είχε μεταφέρει στον Στάθη Σχίζα κάποιο μήνυμα από την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όμως στη συνέχεια του παιχνιδιού […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αντίδρασή της στην αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Τα αποκάλυψε όλα η Παναγιώταρου: «Τελειώνει» την Ελευθερίου με 1 βίντεο, μετά την προδοσία στον Σχίζα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση στην Ελευθερία Ελευθερίου Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσε τη δική της απάντηση στη φιτιλιά που έβαλε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star. Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου φέρεται να αποκάλυψε κάτι στον Στάθη Σχίζα σχετικά με τη σύντροφό του, το οποίο μάλιστα, τον επηρέασε πολύ άσχημα ψυχολογικά. Δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής τι είπε […]

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»