Κατερίνα Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά»

21:00 - 04/03/2023

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών μετά την 4η θέση της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά»

Η Κατερίνα Στεφανίδη σχολίασε την παρουσία της στον τελικό του επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης και τόνισε πως το αγωνιστικό περνάει σε… δεύτερη μοίρα, μετά τα όσα βιώνει η Ελλάδα, με την τραγωδία των Τεμπών. Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την τέταρτη θέση στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, με κορυφαίο άλμα ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη, όταν στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά»

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν ήταν στην ημέρα της, όπως η ίδια δήλωσε μετά την απώλεια του μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού...

Διαβάστε το στο Zougla

Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά»

Με το μυαλό στην τραγωδία των Τεμπών βρέθηκε στην Πόλη η Κατερίνα Στεφανίδη.

Διαβάστε το στο in.gr

Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη, όταν στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά»

Στίβος: Η Κατερίνα Στεφανίδη αναφέρθηκε στην επίδοσή της και στην…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Στεφανίδη: «Πως να είμαι απογοητευμένη σήμερα, όταν στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά;»

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν ήταν στην ημέρα της, όπως η ίδια δήλωσε μετά την απώλεια του μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, μετά από δύο καλά άλματα στο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Cinnamon Glazed Nails: Η πιο cozy επιλογή για το μανικιούρ της σεζόν

Λίτσα Πατέρα για Βέφα Αλεξιάδου: Η ψυχούλα της θα είναι πολύ ευχαριστημένη γιατί θα πάει να βρει τις κόρες της και τον άντρα της

Καρδίτσα: Προστατεύεται και αναδεικνύεται θολωτός τάφος της μυκηναϊκής περιόδου

Εύβοια: Έβαψαν μαύρες τις βιτρίνες καφετέριας και λήστεψαν ATM

Γεραπετρίτης για συνάντηση με Φιντάν: Εν τελεί διαφωνήσαμε... πρέπει να σταματήσουμε την συζήτηση;

Μάνδρα: Επεισόδια σε εκδήλωση Ουκρανών για τον Μεγάλο Λιμό - Παρενέβησαν μέλη του ΚΚΕ, κάνουν λόγο για αντικομμουνισμό