Τέμπη – Αλέξης Κούγιας: «Έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα μια φορά να στεναχωριέσαι έτσι, μου είπε η σύντροφος μου»
20:40 - 04/03/2023
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την […]
The post Τέμπη – Αλέξης Κούγιας: «Έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα μια φορά να στεναχωριέσαι έτσι, μου είπε η σύντροφος μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέμπη– Αλέξης Κούγιας: «Έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα να στεναχωριέσαι έτσι, μου είπε η σύντροφος μου»
"Έχω κλάψει ελάχιστες φορές στη ζωή μου" ομολόγησε ο Αλέξης Κούγιας για το ξέσπασμα που είχε στον αέρα του MEGA για την τραγωδία στα Τέμπη.
Διαβάστε το στο thebest.grΑλέξης Κούγιας: «Έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα μια φορά να στεναχωριέσαι έτσι, μου είπε η σύντροφός μου»
Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε ο Αλέξης Κούγιας στο δελτίο ειδήσεων του Mega με την Κατερίνα
To άρθρο Αλέξης Κούγιας: «Έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα μια φορά να στεναχωριέσαι έτσι, μου είπε η σύντροφός μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλέξης Κούγιας: "Έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα να στεναχωριέσαι έτσι, μου είπε η σύντροφος μου"
"Έχω κλάψει ελάχιστες φορές στη ζωή μου" ομολόγησε για το ξέσπασμα που είχε στον αέρα του MEGA για την τραγωδία στα Τέμπη
Διαβάστε το στο patrasevents.gr