Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς που αγαπάω»

18:24 - 04/03/2023

Το μεσημέρι του Σαββάτου (04.03.2023) ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» και πριν ξεκινήσει η συνέντευξή του, μοιράστηκε κάποιες σκέψεις για την τραγωδία στα Τέμπη με την Ναταλία Γερμανού.   «Δεν είναι ότι δεν έχω όρεξη μόνο. Σκέφτομαι πόσο οδυνηρό είναι αυτό» είπε αρχικά ο ηθοποιός, αναφερόμενος στην τραγωδία στα Τέμπη. «Αν ... Περισσότερα To άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς που αγαπάω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κιρ Στάρμερ: «Δεν έχω πρόθεση να συνομιλήσω με τον Βλαντιμίρ Πούτιν»

Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για Μπακασέτα και Ρότα - Αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Φινλανδία

Τζο Μπάιντεν: «Κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την πρόοδο των ΗΠΑ στην καθαρή ενέργεια»

Η μεγάλη και ειρηνική πορεία στην Αθήνα για την 51η επέτειο της εξεγέρσης του Πολυτεχνείου

Nations League: Θρίαμβος της Γαλλίας στην έδρα της Ιταλίας – Απρόσμενη ήττα για Βέλγιο από το Ισραήλ

«Σεισμός» από την απόφαση των ΗΠΑ να επιτρέψουν ουκρανικό χτύπημα στη Ρωσία με αμερικανικούς πυραύλους - «Μπορεί να οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»