Εμιλιάνο Μαρτίνες για τον προκλητικό πανηγυρισμό στο Μουντιάλ 2022: Η χειρονομία ήταν ένα στοίχημα με τους συμπαίκτες μου

04:30 - 04/03/2023

Σε ένα… challenge (άτυπο στοίχημα) με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Αργεντινής, απέδωσε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες την απρεπέστατη και πολύ άσεμνη χειρονομία που έκανε μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, κατά τη βράβευσή του ως κορυφαίος γκολκίπερ του τουρνουά. Σε συνέντευξή του στο αργεντίνικο «TyC Sports», ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα ρωτήθηκε για τη χειρονομία που έκανε με το βραβείο που πήρε, παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ λάθος όλο αυτό, αλλά έριξε την ευθύνη στους… συμπαίκτες του. «Προφανώς δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, αλλά ήταν ένα στοίχημα. Τη στιγμή που ετοιμαζόμουν να πάρω το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα, τα παιδιά μου είπαν “γιατί δεν κάνεις το

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 19/11/2024

Λίβανος: Τουλάχιστον 35 νεκροί και 143 τραυματίες ο απολογισμός των χθεσινών ισραηλινών πληγμάτων

Η στιγμή που ο 44χρονος σέρνει με το αυτοκίνητο τη σύντροφό του στη Λάρισα – Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό περιστατικό

Έγινε η συνάντηση για Πάλμα, θέλει άμεσα Ελλάδα – Ποιος θα πληρώσει τον Άρη

Νετανιάχου: Οι επιχειρήσεις εναντίον της Χεζμπολάχ θα συνεχιστούν ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο

«Τέλος ο Ιωαννίδης, φουλ για Λιβάι» – Μάξιμουμ 15 εκατομμύρια