Στίβεν Σπίλμπεργκ: Αυτή είναι η τέλεια ταινία μου

16:34 - 03/03/2023

O Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκάλυψε ποια από τις ταινίες του θεωρεί «αρκετά τέλεια». Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός έχει γυρίσει 34 ταινίες από το 1971, πολλές από τις οποίες θεωρούνται κλασικές. Ωστόσο, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο για εκείνον να ξαναβλέπει τις ταινίες του – αλλά υπάρχει μια που έχει επανεξετάσει και γνωρίζει ότι ... Περισσότερα To άρθρο Στίβεν Σπίλμπεργκ: Αυτή είναι η τέλεια ταινία μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Αποκάλυψε ποια από τις ταινίες του θεωρεί «τέλεια»

O Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκάλυψε ποια από τις ταινίες του θεωρεί «αρκετά τέλεια». Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός έχει γυρίσει 34 ταινίες από το 1971, πολλές από τις οποίες θεωρούνται κλασικές.… Στίβεν Σπίλμπεργκ: Αποκάλυψε ποια από τις ταινίες του θεωρεί «τέλεια» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Αποκάλυψε ποια από τις ταινίες του θεωρεί «τέλεια»

«Είναι μια από τις λίγες ταινίες που έχω γυρίσει και μπορώ πραγματικά να παρακολουθώ ξανά και ξανά»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ στις κλήσεις της Εθνικής Μεξικό

Νίκος Παπαδόπουλος: Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκοψε τον μισό μισθό του βουλευτή που μπούκαρε στην Εθνική Πινακοθήκη

Κατερίνα Λιόλιου για το «Διθέσιο»: Το είπα από την ψυχή μου, δεν ξέρω τι τους ενόχλησε τόσο

Ιταλικό κέικ με καρύδια: Συνταγή με τρία υλικά

Αγία Βαρβάρα: Αναβιώνει στο δικαστήριο η δολοφονία του γιατρού από τα πεθερικά του – Του έστησαν καρτέρι και τον πυροβόλησαν

Ρόδος: Τέσσερις συλλήψεις για περιστατικό οπαδικής βίας – Εμπλέκονται ακόμη τρία άτομα