«Με τσάκισε, πονάω, είμαι μάνα…»: Σε κακή κατάσταση η Σοφία Αλιμπέρτη, ξέσπασε σε λυγμούς για το δυστύχημα στα Τέμπη

19:22 - 02/03/2023

Συγκλονισμένη είναι η Σοφία Αλιμπέρτη με την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη την Τρίτη 28/2 στα Τέμπη. Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε live στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης και ξέσπασε για όλους εκείνους που ευθύνονται για τις απώλειες των ανθρώπινων ψυχών. Μάλιστα κάποια στιγμή «λύγισε» λέγοντας πως είναι και εκείνη μάνα και δεν αντέχει να βλέπει […] The post «Με τσάκισε, πονάω, είμαι μάνα…»: Σε κακή κατάσταση η Σοφία Αλιμπέρτη, ξέσπασε σε λυγμούς για το δυστύχημα στα Τέμπη appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Με τσάκισε, πονάω, είμαι μάνα…»: Σε κακή κατάσταση η Σοφία Αλιμπέρτη, ξέσπασε σε λυγμούς για το δυστύχημα στα Τέμπη

Συγκλονισμένη είναι η Σοφία Αλιμπέρτη με την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη την Τρίτη 28/2 στα [...] The post «Με τσάκισε, πονάω, είμαι μάνα…»: Σε κακή κατάσταση η Σοφία Αλιμπέρτη, ξέσπασε σε λυγμούς για το δυστύχημα στα Τέμπη appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Η φάλαγγα της Σπάρτης: Η στρατιωτική μηχανή της αρχαίας Ελλάδας

Από το 2026, όλες οι φορολογικές δηλώσεις θα είναι προσυμπληρωμένες: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ο Αδερφός του 19χρονου κάνει τατουάζ στη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού του

Νέα κριτήρια για το «Σπίτι Μου 2»: Εισοδηματικό Όριο αλλά και ηλικιακό στα 50 Χρόνια

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και ο ρόλος του Υπουργικού Συμβουλίου στη ΔΕΘ

Πώς να προετοιμάσετε τα παιδιά σας για μια υγιή επιστροφή στο σχολείο σύμφωνα με τους ειδικούς