Ευδοκία Τσαγκλή: Σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας της

11:32 - 02/03/2023

Η Ευδοκία Τσαγκλή, η πρώην παίκτρια του Big Brother, ήταν μεταξύ των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη […] The post Ευδοκία Τσαγκλή: Σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευδοκία Τσαγκλή: Σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας της παίκτριας του Big Brother που ήταν στο βαγόνι 3

Η Ευδοκία Τσαγκλή, η πρώην παίκτρια του Big Brother...

Διαβάστε το στο Zougla

Ευδοκία Τσαγκλή: Σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας της παίκτριας του Big Brother που ήταν στο βαγόνι 3

Η Ευδοκία Τσαγκλή, η πρώην παίκτρια του Big Brother, ταξίδευε στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας IC62 μαζί με φίλους της και ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να αποδράσουν μέσα από μια συμπαγή μάζα σιδερικών με τις φλόγες να «γδέρνουν» τα σώματα τους. Την στιγμή της σύγκρουσης, η Ευδοκία Τσαγκλή, είχε προλάβει να καθίσει στην […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»