Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν στο βαγόνι 3 - «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλα μου»

20:30 - 01/03/2023

«Επιβάτες πηδούσαν στο κενό, δεν ξέρω τι απέγιναν αυτοί οι άνθρωποι» περιγράφει η φιναλίστ του Big Brother και νυν παίκτρια στο My Style Rocks

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν στο βαγόνι 3 – «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου»

Τρόμος, πανικός, αγωνία. Η Ευδοκία Τσαγκλή προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψει τα συναισθήματα της και το χρονικό του τρόμου στο τρένο του θανάτου στα Τέμπη, ούσα σοβαρά τραυματισμένη από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια. Ταξίδευε στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας IC62 μαζί με φίλους της. Ήταν από […] The post Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν στο βαγόνι 3 – «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν στο βαγόνι 3: «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου»

Η Ευδοκία Τσαγκλή, η πρώην παίκτρια του Big Brother, προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψει τα συναισθήματά της και το χρονικό του τρόμου στο τρένο του θανάτου στα Τέμπη, ούσα σοβαρά τραυματισμένη από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια. Ταξίδευε στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας IC62 μαζί με φίλους […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει η Ευδοκία Τσαγκλή για τα Τέμπη: «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου»

Στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας IC62 ταξίδευε η Ευδοκία Τσαγκλή όταν στα Τέμπη έμελλε να γραφτεί μια μαύρη σελίδα για την ελληνική σύγχρονη ιστορία.Στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας IC62 ταξίδευε η Ευδοκία Τσαγκλή όταν στα Τέμπη έμελλε να γραφτεί μια μαύρη σελίδα για την ελληνική σύγχρονη ιστορία.Η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν από τους τυχερούς επιβάτες που κατάφεραν να αποδράσουν από αυτή την εθνική τραγωδία. «Ήμουν στο βαγόνι τρία, μέσα στο οποίο ήταν και μια άλλη κοπέλα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει η Ευδοκία Τσαγκλή για τα Τέμπη: «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου»

Στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας IC62 ταξίδευε η Ευδοκία Τσαγκλή όταν στα Τέμπη έμελλε να γραφτεί μια μαύρη σελίδα για την […] The post Συγκλονίζει η Ευδοκία Τσαγκλή για τα Τέμπη: «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τέμπη: Τραυματίας πρώην παίκτρια του Big Brother – «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλα μου πέφτοντας κι εγώ στο κενό, για να σωθώ»

«Παντού ακούγονται ουρλιαχτά, φωνές και ελάχιστοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους»

Διαβάστε το στο news.gr

Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώην παίκτρια του Big Brother επέβαινε στο βαγόνι 3 του μοιραίου τρένου

Η πρώην παίκτρια του Big Brother Ευδοκία Τσαγκλή ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC62 από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και ταξίδευε συγκεκριμένα στο βαγόνι 3. Η ίδια νοσηλεύεται με σπασμένη λεκάνη ενώ μιλώντας στο protothema.gr περιέγραψε τα όσα βίωσε από τη στιγμή της συντριβής. «Ήμουν στο βαγόνι τρία, μέσα στο οποίο ήταν και μια […] The post Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώην παίκτρια του Big Brother επέβαινε στο βαγόνι 3 του μοιραίου τρένου appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κακοκαιρία Elena: Διακοπή κυκλοφορίας στην Ποσειδώνος, πλημμύρισε ο δρόμος - Βροχοπτώσεις σε όλη την Αττική, προβλήματα στην Εύβοια

Κλειστά σούπερ μάρκετ και καταστήματα σήμερα (26/12) λόγω αργίας - Τι ώρα ανοίγουν αύριο

Γιορτή σήμερα (26/12): Σε ποιους λέμε χρόνια πολλά - Το εορτολόγιο

Η Japan Airlines υφίσταται κυβερνοεπίθεση, πιθανά προβλήματα στις πτήσεις

Δεκτή η έφεση του κυριότερου σερβικού κόμματος στο Κόσοβο, θα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές

Νέα κατάσχεση μεγάλης ποσότητας φαιντανύλης στο Μεξικό υπό την απειλή Τραμπ για δασμούς