Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ”Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω την απέραντη θλίψη μου”

12:34 - 01/03/2023

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος έκανε την ακόλουθη δήλωση για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στην Kοιλάδα των Τεμπών. Το άρθρο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ”Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω την απέραντη θλίψη μου” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τραγωδία στα Τέμπη: Δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω την οδύνη μου

Στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρεται σε δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, εκφράζοντας τη βαθύτατη οδύνη του. «Ειλικρινά, δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω τη… Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τραγωδία στα Τέμπη: Δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω την οδύνη μου - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω τη βαθύτατη οδύνη μου

Εύχομαι και προσεύχομαι για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων και οι σκέψεις μου βρίσκονται στις οικογένειές τους

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023