Γιώργος Παπαδάκης: «Έτσι Μαράκι, έχουμε δύο σφήνες» – Σε απόγνωση η Μαρία Αναστασοπούλου

10:18 - 01/03/2023

Νέα ταραχή προκάλεσε στην Μαρία Αναστασοπούλου η αναφορά που έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα για… σφήνες. […] The post Γιώργος Παπαδάκης: «Έτσι Μαράκι, έχουμε δύο σφήνες» – Σε απόγνωση η Μαρία Αναστασοπούλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε ξανά στις… σφήνες και η Μαρία Αναστασοπούλου ταράχτηκε! 

Αναφορά στις... σφήνες έκανε ξανά ο Γιώργος Παπαδάκης και τάραξε την Μαρία Αναστασοπούλου.Αναφορά στις... σφήνες έκανε ξανά ο Γιώργος Παπαδάκης και τάραξε την Μαρία Αναστασοπούλου.«Πρέπει να ρίξουμε διαφημίσεις και δεν μπορούμε να τις κόψουμε στον αέρα τις διαφημίσεις. Έτσι Μαράκι; Γιατί έχουμε δύο σφήνες», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. H Μαρία Αναστασοπούλου, έμεινε έκπληκτη καθώς θυμήθηκε το σκηνικό που σημειώθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα και ανέφερε: «Τι είναι οι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»