Τραγωδία στα Τέμπη: Πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ στον κόσμο

08:58 - 01/03/2023

Πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη είναι η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη με τους 32 νεκρούς και τους 53 τραυματίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στα Τέμπη: Πώς γίνεται η διαδικασία της ταυτοποίησης

Μέσα στην ημέρα, το μεσημέρι, αναμένονται τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης των σορών που έφτασαν χθες στην ιατροδικαστική υπηρεσία μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με την προϊστάμενη της… Τραγωδία στα Τέμπη: Πώς γίνεται η διαδικασία της ταυτοποίησης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: Πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ

Από την ώρα που σημειώθηκε το δυστύχημα στα Τέμπη, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως το Reuters και το AFP, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις. The post Τραγωδία στα Τέμπη: Πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: 39χρονη στρατιωτικός ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος

Ανάμεσα στα δεκάδες θύματα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη βρίσκεται και μία 39χρονη που υπηρετούσε στον Στρατό Ξηράς.  The post Τραγωδία στα Τέμπη: 39χρονη στρατιωτικός ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Δυστύχημα στα Τέμπη: Πρώτο θέμα σε διεθνή μέσα ενημέρωσης

Δυστύχημα στα Τέμπη: Πρώτο θέμα σε διεθνή μέσα ενημέρωσηςvdounis Wed, 01/03/2023 - 11:52

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: Συλληπητηρια Μπλινκεν

Τραγωδία στα Τέμπη: Συλληπητηρια Μπλινκενckardampikis Thu, 02/03/2023 - 07:27

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: Η λίστα με τα ονόματα τραυματιών στα νοσοκομεία

Δημοσιεύτηκε η επικαιροποιημένη λίστα με τα ονόματα των τραυματιών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Δημοσιεύτηκε πριν από λίγη ώρα η επικαιροποιημένη λίστα με τα ονόματα των τραυματιών της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη. Οι αναφερόμενοι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της χώρας. Πέρα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, οι […] The post Τραγωδία στα Τέμπη: Η λίστα με τα ονόματα τραυματιών στα νοσοκομεία appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: Πάνε για αργότερα οι εκλογές

Η τραγωδία μεταθέτει το χρόνο των εκλογών – Οι εισηγήσεις στον πρωθυπουργό

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα

Όπως έγινε γνωστό η Κατερίνα Δαλάκα και ο σύντροφός της Δημήτρης Φιντιρίκος είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με τη μοιραία αμαξοστοιχία της Hellenic Train, ωστόσο λίγες ώρες νωρίτερα αναγκάστηκαν να αλλάξουν τα εισιτήρια για το μεσημέρι της Τετάρτης. «Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη […] The post Τραγωδία στα Τέμπη: Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Nia Vardalos: Με θεατρικό hit στο Παλλάς το Μάιο, για πρώτη φορά στα ελληνικά

«Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: Στις 21 Φεβρουαρίου ανοίγει, ξανά, η πλατφόρμα - Οι 4 αλλαγές

Τσελέντης: Αυτό είναι το χειρότερο σενάριο για τους σεισμούς στις Κυκλάδες -Μπορεί να έχουμε σεισμό 6 Ρίχτερ

Μια ξεχωριστή βραδιά για τον Ορθοδοντικό Ηλία Κυριόπουλο - ΦΩΤΟ

Πατρών Πύργου: Κλείνει για 4 ώρες απόψε ο δρόμος στα Βραχνέικα για τις εργασίες κατασκευής του αυτοκινητόδρομου

Κλικ στα εγκαίνια της έκθεσης του καταξιωμένου ζωγράφου και πανεπιστημιακού Κώστα Σπυρόπουλου στο "Σπίτι της Κύπρου"