Γρηγόρης Αρναούτογλου: Για εμένα το πρωινό εκείνο 10 με 1 είναι ένα πράγμα χαλαρωτικό – Θέλω να ακούσω λίγο κουτσομπολιά και να περάσει η ώρα

06:04 - 01/03/2023

Την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου υποδέχθηκε την Τρίτη (28/2) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Οι παρουσιαστές του Breakfast@star μίλησαν για την πορεία τους μέχρι τώρα στην πρωινή ζώνη και αποκάλυψαν «Είναι όνειρό μας να κάνουμε καριέρα στην τηλεόραση – Έχουμε πιο μεγάλα αυτιά παρά στόμα». Βέβαια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του για το πώς έχει συνδυάσει ο ίδιος στο μυαλό τις ζώνες το πρωί. «Έχω κόλλημα, την αγαπώ την τηλεόραση. Νιώθω ότι είναι πολύ τίμιο αυτό που λες για την καριέρα και θα σου δώσω συγχαρητήρια. Είναι πολύ ωραίο που το σκέφτεσαι γιατί στην Ελλάδα πολλές φορές λέμε άλλα και σκεφτόμαστε άλλα. Για εμένα το πρωινό εκε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θέλω να χαλαρώσω και να ακούσω λίγο κουτσομπολιά και να περάσει η ώρα

Ο παρουσιαστής σχολιάζει την πρωινή ζώνη.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τάρτα σοκολάτα

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων, 17/11/2024

Συνεχίζονται οι επιθέσεις στο Κίεβο – Επιχείρηση για την απώθηση αεροπορικής επιδρομής της Ρωσίας το βράδυ

Πολυτεχνείο: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 17/11/2024

Μπάιντεν σε Σι Τζινπίνγκ: «ΗΠΑ και Κίνα να κάνουν το παν για να αποφύγουν ο ανταγωνισμός να εκτραπεί σε σύγκρουση»