Κατερίνα Διδασκάλου: Προσεύχομαι συχνά – Διαβάζω τον παρακλητικό κανόνα της Παναγίας
17:50 - 28/02/2023
Για τη βαθειά της πίστη στην Ορθοδοξία μίλησε σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2023 η Κατερίνα Διδασκάλου στο studio 4 της ΕΡΤ.
Το άρθρο Κατερίνα Διδασκάλου: Προσεύχομαι συχνά – Διαβάζω τον παρακλητικό κανόνα της Παναγίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Διδασκάλου: «Τώρα που ξέρω ότι αρρώστησε, διαβάζω τον μικρό παρακλητικό κανόνα στην Παναγία»
Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την […]
The post Κατερίνα Διδασκάλου: «Τώρα που ξέρω ότι αρρώστησε, διαβάζω τον μικρό παρακλητικό κανόνα στην Παναγία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Διδασκάλου: “Προσεύχομαι για ένα αγαπημένο κορίτσι που αρρώστησε – Διαβάζω τον μικρό παρακλητικό κανόνα στην Παναγία”
Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο” 4 το απόγευμα της Τρίτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την προσευχή και πόσο την έχει βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές της. “Αμέ, δεν υπήρξαν; (σ.σ. στιγμές απελπισίας). Έχω κάνει πολλή προσευχή. Και τώρα προσευχόμενη για ένα αγαπημένο κορίτσι, που ξέρω ότι αρρώστησε, διαβάζω τον μικρό παρακλητικό κανόνα στην […]
The post Κατερίνα Διδασκάλου: “Προσεύχομαι για ένα αγαπημένο κορίτσι που αρρώστησε – Διαβάζω τον μικρό παρακλητικό κανόνα στην Παναγία” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr