Ευγενία Σαμαρά: «Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή»

16:00 - 28/02/2023

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 28/2 η Ευγενία Σαμαρά. Η δημοφιλής To άρθρο Ευγενία Σαμαρά: «Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευγενία Σαμαρά: Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε την Τρίτη (28/2) η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις της ανάμεσα στον «Σασμό» και τον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου στο Θέατρο Εμπορικόν, μίλησε για τη ζωή της, τις αλλαγές που κατάφερε με την ψυχοθεραπεία αλλά και τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του Alpha. «Για να φύγω από την εικόνα της τέλειας, χρειάστηκε να με σπρώξουν. Μερικές φορές είναι και πιο γοητευτικό να μην είναι όλα τέλεια. Ο καθένας με τα δικά του. Ήμουν πολύ κοινωνική και είμαι ακόμη. Βγαίνω έξω, μιλάω με τους φίλους μου, είναι στη ζωή μου», δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά. «Η προσωπική ζωή μαζί με την επαγγελματική θέλει ένα χτίσιμο, αν κάτι αφήσεις

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευγενία Σαμαρά: «Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 28/2 η Ευγενία Σαμαρά. Η δημοφιλής ηθοποιός, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, Σασμός, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως θα ήταν… αυτοκτονικό για εκείνη να δουλεύει καθημερινά σε ένα γραφείο. «Για να φύγω από […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ευγενία Σαμαρά: “Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή”

Η Ευγενία Σαμαρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στον Σασμό, αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της και όσα την άλλαξαν στην πορεία της καθημερινότητάς της. “Για να φύγω από την εικόνα της τέλειας, χρειάστηκε να με σπρώξουν. Μερικές φορές είναι […] The post Ευγενία Σαμαρά: “Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας