Η Πέγκυ Ζήνα για το X Factor: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθεάσης»

08:26 - 28/02/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε η Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια μίλησε και για την […] The post Η Πέγκυ Ζήνα για το X Factor: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθεάσης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν μπορεί να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις” για να κάνει νούμερα τηλεθέασης»

Η Πέγκυ Ζήνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε για την εμπειρία της στην τηλεόραση, ως κριτής στο X Factor του ΣΚΑΪ. «Δεν έχω όρεξη να είμαι μόνιμα στην επιφάνεια της showbiz και να ακολουθώ τα πρέπει της για να βρίσκομαι στην επιφάνεια. Μπορεί κάποιος να βουτηχτεί μέσα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν μπορεί να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις” για να κάνει νούμερα τηλεθέασης»

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» και To άρθρο Πέγκυ Ζήνα: «Δεν μπορεί να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις” για να κάνει νούμερα τηλεθέασης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πέγκυ Ζήνα: "Δεν μπορεί να μου λέει στο αυτί "μην απαντήσεις" για να κάνει νούμερα τηλεθέασης"

"Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Πέγκυ Ζήνα για Χ Factor: «Δεν μπορώ να βλέπω ένα παιδί να ξεροσταλιάζει, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθέασης»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος ήταν η Πέγκυ Ζήνα, Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε και για την αποχή από την τηλεόραση. Η ίδια μάλιστα θυμήθηκε τη συμμετοχή της ως κριτής στο X Factor. «Δεν έχω όρεξη να είμαι μόνιμα στην επιφάνεια της showbiz και να ακολουθώ τα πρέπει της για να […] The post Πέγκυ Ζήνα για Χ Factor: «Δεν μπορώ να βλέπω ένα παιδί να ξεροσταλιάζει, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθέασης» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»