Η Πέγκυ Ζήνα για το X Factor: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθεάσης»
08:26 - 28/02/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε η Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια μίλησε και για την […]
The post Η Πέγκυ Ζήνα για το X Factor: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθεάσης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέγκυ Ζήνα: «Δεν μπορεί να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις” για να κάνει νούμερα τηλεθέασης»
Η Πέγκυ Ζήνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε για την εμπειρία της στην τηλεόραση, ως κριτής στο X Factor του ΣΚΑΪ. «Δεν έχω όρεξη να είμαι μόνιμα στην επιφάνεια της showbiz και να ακολουθώ τα πρέπει της για να βρίσκομαι στην επιφάνεια. Μπορεί κάποιος να βουτηχτεί μέσα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΠέγκυ Ζήνα: «Δεν μπορεί να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις” για να κάνει νούμερα τηλεθέασης»
Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» και
To άρθρο Πέγκυ Ζήνα: «Δεν μπορεί να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις” για να κάνει νούμερα τηλεθέασης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠέγκυ Ζήνα: "Δεν μπορεί να μου λέει στο αυτί "μην απαντήσεις" για να κάνει νούμερα τηλεθέασης"
"Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΠέγκυ Ζήνα για Χ Factor: «Δεν μπορώ να βλέπω ένα παιδί να ξεροσταλιάζει, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθέασης»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος ήταν η Πέγκυ Ζήνα, Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε και για την αποχή από την τηλεόραση. Η ίδια μάλιστα θυμήθηκε τη συμμετοχή της ως κριτής στο X Factor. «Δεν έχω όρεξη να είμαι μόνιμα στην επιφάνεια της showbiz και να ακολουθώ τα πρέπει της για να […]
The post Πέγκυ Ζήνα για Χ Factor: «Δεν μπορώ να βλέπω ένα παιδί να ξεροσταλιάζει, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθέασης» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr