Ζλάταν: «Αισθάνομαι σαν τον Γιόκιτς στο NBA, θέλω να είμαι εκεί όταν η ομάδα με χρειάζεται»

20:08 - 27/02/2023

Ζλάταν: «Αισθάνομαι σαν τον Γιόκιτς στο NBA, θέλω να είμαι εκεί όταν η ομάδα με χρειάζεται» 27/02/2023 Με τον Σέρβο παιχταρά των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς παρομοίασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τον εαυτό του. Ο Σουηδός που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στη νίκη της Μίλαν με 2-0 επί της Αταλάντα στο «San Siro» έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των «ροσονέρι» σε ηλικία 41 ετών και 146 ημερών ξεπερνώντας τον Αλεσάντρο Κοστακούρτα. Ύστερα από την αναμέτρηση, σε δηλώσεις του στο ιταλικό Sky Sports, ο πολύπειρος επιθετικός δήλωσε ικανοποιημένος με την επιστροφή του, ενώ τόνισε πως επιθυμία του είναι να αγωνίζεται και να βρίσκεται στη διάθεση του

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζλάταν: «Αισθάνομαι σαν τον Γιόκιτς στο NBA, θέλω να είμαι εκεί όταν η ομάδα με χρειάζεται»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση απέναντι στην Αταλάντα, έγινε ο γηραιότερος παίκτης της Μίλαν και παρομοίασε τον εαυτό του με τον Σέρβο αστέρα του μπάσκετ Νίκολα Γιόκιτς. Με τον Σέρβο παιχταρά των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς παρομοίασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τον εαυτό του. Ο Σουηδός που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στη νίκη της […] The post Ζλάταν: «Αισθάνομαι σαν τον Γιόκιτς στο NBA, θέλω να είμαι εκεί όταν η ομάδα με χρειάζεται» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)