Καίτη Φίνου για Στάθη Ψάλτη: «Έπαθα σοκ! Δεν κατεβαίνω γιατί είσαι παντρεμένος, του λέω από το θυροτηλέφωνο»

18:54 - 27/02/2023

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Καίτη Φίνου, του απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Καίτη Φίνου για Στάθη Ψάλτη: «Έπαθα σοκ! Δεν κατεβαίνω γιατί είσαι παντρεμένος, του λέω από το θυροτηλέφωνο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Φίνου για Στάθη Ψάλτη: «Δεν κατεβαίνω γιατί είσαι παντρεμένος, του λέω από το θυροτηλέφωνο»

Η Καίτη Φίνου, καλεσμένη στο Στούντιο 4, μίλησε από καρδιάς στην μακρόχρονη σχέση με τον αείμνηστο συνάδελφο της, Στάθη Ψάλτη. Ειδικότερα, η Καίτη Φίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν εγώ ξεκίνησα να παίζω στις ταινίες, αρρώστησε η μητέρα μου και μας έφυγε από καρκίνο μέσα σε πέντε χρόνια. Ήμουν με τον Στάθη που ήταν μεταξύ αγάπης ... Περισσότερα To άρθρο Καίτη Φίνου για Στάθη Ψάλτη: «Δεν κατεβαίνω γιατί είσαι παντρεμένος, του λέω από το θυροτηλέφωνο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε