Καίτη Φίνου: «Ο Στάθης Ψάλτης μου έλεγε ότι είμαι χοντρή» – Τι αποκάλυψε για τη ματαίωση του γάμου τους

18:14 - 27/02/2023

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας η Καίτη Φίνου. Η γνωστή To άρθρο Καίτη Φίνου: «Ο Στάθης Ψάλτης μου έλεγε ότι είμαι χοντρή» – Τι αποκάλυψε για τη ματαίωση του γάμου τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Φίνου: Ο Στάθης Ψάλτης μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (27/02) και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και για τον λόγο που ακύρωσε τελευταία στιγμή τον γάμο τους. Η ηθοποιός αρχικά ανέφερε: «Στο θέατρο παίζαμε μαζί, εγώ αποφασίζω να χωρίσω, ήταν η τελευταία ευκαιρία που του έδωσα. Έμενα 5,5 χρόνια στο ίδιο σπίτι με τον Στάθη. Μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή και άλλα πολλά». Στη συνέχεια, η Καίτη Φίνου αναφέρθηκε στη ματαίωση του γάμου της με τον Στάθη Ψάλτη, λέγοντας: «Όταν χώρισα με τον Στάθη και μετά επέμενε ο Στάθης να είμαστε μαζί σε μια ταινία. Με είχαν βρίσει τότε επειδή τον είχα χωρίσει. Ήταν να παντρευτούμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καίτη Φίνου για Στάθη Ψάλτη: «Μου είχε κρύψει ότι δεν είχε πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του»

Η Καίτη Φίνου είχε μια πολυτάραχη ζωή της οποίας μεγάλο κομμάτι ήταν ο Στάθης Ψάλτης με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι για 5,5 περίπου χρόνια, ενώ συνεργάστηκαν για πολλά περισσότερα στο θέατρο. Καλεσμένη στο «Στούντιο 4« η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμές από την προσωπική τους ιστορία, τη γνωριμία τους και τον χωρισμό τους λίγο πριν από τον […] The post Καίτη Φίνου για Στάθη Ψάλτη: «Μου είχε κρύψει ότι δεν είχε πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια