Μαρία Αντουλινάκη: Στην οικονομική κρίση δεν είχα δουλειά και με βοήθησε ο Σπύρος Μπιμπίλας – Πριν τις «Άγριες Μέλισσες» ήμουν babysitter

17:58 - 27/02/2023

Η Μαρία Αντουλινάκη, που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της ως Αγορίτσα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, τις «Άγριες Μέλισσες» σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στα επαγγέλματα που χρειάστηκε να ακολουθήσει κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.Η Μαρία Αντουλινάκη, που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της ως Αγορίτσα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, τις «Άγριες Μέλισσες» σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στα επαγγέλματα που χρειάστηκε να ακολουθήσει κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.Ειδικότερα, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα και τη βοήθεια που της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει