Φώτης Σεργουλόπουλος για την αρρώστια της μητέρας του: «Ήταν στο κρεβάτι και νόμιζα ότι έβλεπα τον Εξορκιστή»
16:08 - 27/02/2023
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράστηκε μαζί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της εκπομπής του μία ιδιαίτερα προσωπική του ιστορία, που […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος για την αρρώστια της μητέρας του: «Ήταν στο κρεβάτι και νόμιζα ότι έβλεπα τον Εξορκιστή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει για την αρρώστια της μητέρα του: «Ήταν στο κρεβάτι και νόμιζα ότι έβλεπα τον Εξορκιστή»
Με αφορμή την εξομολόγηση της Χρύσας Κατσαρίνη για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήρε τον λόγο, για να εξιστορήσει τη δική του εμπειρία στο νοσοκομείο με τη μαμά του. «Δεν έχεις άδικο. Κι εμένα η μητέρα μου πέρασε καρκίνο στον πνεύμονα. Υπάρχει μία ιστορία που είναι πάρα πολύ αστεία. Όταν πήγα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣεργουλόπουλος: Όταν αρρώστησε η μητέρα μου και ήταν στο κρεβάτι, νόμιζα ότι ήμουν στον Εξορκιστή!
Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράστηκε μαζί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της εκπομπής του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», στην ΕΡΤ, την Καθαρά Δευτέρα (27/02), μία ιδιαίτερα προσωπική του ιστορία, που έχει να κάνει με την αρρώστια της μητέρας του.Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράστηκε μαζί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της εκπομπής του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», στην ΕΡΤ, την Καθαρά Δευτέρα (27/02), μία ιδιαίτερα προσωπική του ιστορία, που έχει να κάνει με την αρρώστια της μητέρας του.Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση της καλεσμένης Χρύσας Κατσαρίνη, σχετικά με τον τρόπο που τής […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση για την αρρώστια της μητέρας του – «Ήταν στο κρεβάτι και νόμιζα ότι έβλεπα τον Εξορκιστή»
Με αφορμή την εξομολόγηση της Χρύσας Κατσαρίνη για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, ο Φώτης
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση για την αρρώστια της μητέρας του – «Ήταν στο κρεβάτι και νόμιζα ότι έβλεπα τον Εξορκιστή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr