Ζλάταν: «Αν είμαι όπως σήμερα, θα συνεχίσω για μερικά χρόνια ακόμα»

15:26 - 27/02/2023

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στη δράση μετά από εννέα μήνες, ένιωσε καλά στη διάρκεια του ματς με την Αταλάντα και προανήγγειλε ότι αν του το επιτρέψει το σώμα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μερικά χρόνια ακόμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζλάταν: «Αν είμαι όπως σήμερα, θα συνεχίσω για μερικά χρόνια ακόμα»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στη δράση μετά από εννέα μήνες, ένιωσε καλά στη διάρκεια του ματς με την Αταλάντα και προανήγγειλε ότι αν του το επιτρέψει το σώμα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μερικά χρόνια ακόμα Η νίκη της Μίλαν απέναντι στην Αταλάντα συνοδεύτηκε κι από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη δράση. […] The post Ζλάταν: «Αν είμαι όπως σήμερα, θα συνεχίσω για μερικά χρόνια ακόμα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Μάντσεστερ Σίτι - Φέγενορντ: Απίστευτα πράγματα στο «Έτιχαντ», οι Ολλανδοί ισοφάρισαν σε 14 λεπτά

Παναθηναϊκός: Η φωτογραφία του Ιωαννίδη με Τζόρτζεβιτς - Νινιάδη μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου

Βαθμολογία UEFA: Οι συντριβές των Σάλτσμπουργκ και Γιουνγκ Μπόις, ευνόησαν την Ελλάδα!

Champions League: «Βυθίστηκε» στο Μόναχο η Παρί, κορυφή για την Ίντερ

Μάντσεστερ Σίτι - Φέγενορντ 3-3: Έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε ξανά!

Αδιανόητο περιστατικό στη Χαλκίδα: Προσπάθησε να κάψει την πρώην του, προκαλώντας βλάβη στο αμάξι της (vid)