Πάνος Μουζουράκης για Φαίη Σκορδά: «Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου»
12:20 - 27/02/2023
Ο Πάνος Μουζουράκης για έβδομη σεζόν είναι coach στο The Voice of Greece! Η κάμερα της
To άρθρο Πάνος Μουζουράκης για Φαίη Σκορδά: «Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Μουζουράκης: «Η Φαίη Σκορδά μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου»
Τι δήλωσε ο καλλιτέχνης για τη σχέση του με την παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠ. Μουζουράκης: «Η Φαίη Σκορδά μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου»
Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε μια δήλωση και αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε τον καλλιτέχνη στο δεύτερο live του «Voice».
Διαβάστε το στο thebest.grΠάνος Μουζουράκης για Φαίη Σκορδά: «Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου»
Δηλώσεις από τους τέσσερις coaches του The Voice προβλήθηκαν μέσα από το Πρωινό μας. Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τις […]
The post Πάνος Μουζουράκης για Φαίη Σκορδά: «Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr