Πάνος Μουζουράκης για Φαίη Σκορδά: «Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου»

12:20 - 27/02/2023

Ο Πάνος Μουζουράκης για έβδομη σεζόν είναι coach στο The Voice of Greece! Η κάμερα της To άρθρο Πάνος Μουζουράκης για Φαίη Σκορδά: «Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μουζουράκης: «Η Φαίη Σκορδά μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου»

Τι δήλωσε ο καλλιτέχνης για τη σχέση του με την παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Π. Μουζουράκης: «Η Φαίη Σκορδά μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου»

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε μια δήλωση και αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε τον καλλιτέχνη στο δεύτερο live του «Voice».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πάνος Μουζουράκης για Φαίη Σκορδά: «Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου»

Δηλώσεις από τους τέσσερις coaches του The Voice προβλήθηκαν μέσα από το Πρωινό μας. Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τις […] The post Πάνος Μουζουράκης για Φαίη Σκορδά: «Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μουζουράκης για Σκορδά: "Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα προσωπικά μου"

"Aπό τότε την αγάπησα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»