Μαρία Ιωαννίδου: Η απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις – «Και όταν πάω 80 και 90 θα κάνω»

08:48 - 27/02/2023

Στην εκπομπή After Dark βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Κυριακής 27/2 η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Η απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις – «Και όταν πάω 80 και 90 θα κάνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Ιωαννίδου για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Και όταν πάω 80 και 90 θα κάνω»

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Κυριακής (26/02) στην εκπομπή «After Dark»του Θέμη Γεωργαντά. Η ηθοποιός βρέθηκε στο εξομολογητήριο κι εκεί ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν θα έκανε αισθητικές επεμβάσεις για να αλλάξει την εμφάνισή της. Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Θα έκανα αισθητικές επεμβάσεις, αλλά δε θα άλλαζα ποτέ […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαρία Ιωαννίδου: Η απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις – «Όλες έχουν το ίδιο στόμα»

H Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ανταγωνισμό που επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν λέω ότι με λατρεύουν οι συνάδελφοι μου όλοι. Ούτε η μισοί καν. Σκληρή ράτσα οι καλλιτέχνες, πολύ σκληρή. Ανταγωνισμός μέχρι και τελευταία. Για ένα σόου, όχι talent show, μου έριξαν […] The post Μαρία Ιωαννίδου: Η απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις – «Όλες έχουν το ίδιο στόμα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»