Γιώργος Γερολυμάτος: «Λένε τώρα μου την έπεσε και με κυνήγησε… για τις εντυπώσεις»

22:28 - 26/02/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Γερολυμάτος στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σε όλα, […] The post Γιώργος Γερολυμάτος: «Λένε τώρα μου την έπεσε και με κυνήγησε… για τις εντυπώσεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Γερολυμάτος ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τη δήλωση «σεξ απ’ όλες τις πλευρές»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων, επανατοποθετήθηκε για παλαιότερη του δήλωση σχετικά με το σεξ απ’ όλες τις πλευρές καθώς και την αίσθηση της γοητευτικής εξωτερικής του εμφάνισης. Είναι αλήθεια ότι είστε ο πρώτος άντρας καλλιτέχνης που φωτογραφηθήκατε γυμνός για το «Playboy»; Ναι, αλήθεια είναι. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»