Γαρίδες: Οφέλη και κίνδυνοι από την κατανάλωση
11:32 - 26/02/2023
Οι γαρίδες ανήκουν στα πιο δημοφιλή θαλασσινά λόγω της γεύσης αλλά και των τρόπων με τους οποίους μπορεί κάποιος να τις καταναλώσει. Δίνουν λίγες θερμίδες και είναι χαμηλές σε λιπαρά, ειδικά κορεσμένα που είναι και τα πιο επικίνδυνα. Τα 85 γραμμάρια μαγειρεμένων γαρίδων δίνουν κατά προσέγγιση 100 θερμίδες και 1,4 γραμμάρια ολικού λίπους. Η ίδια […]
Γαρίδες: Οφέλη και κίνδυνοι από την κατανάλωση - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr