Γαρίδες: Οφέλη και κίνδυνοι από την κατανάλωση

11:32 - 26/02/2023

Οι γαρίδες ανήκουν στα πιο δημοφιλή θαλασσινά λόγω της γεύσης αλλά και των τρόπων με τους οποίους μπορεί κάποιος να τις καταναλώσει. Δίνουν λίγες θερμίδες και είναι χαμηλές σε λιπαρά, ειδικά κορεσμένα που είναι και τα πιο επικίνδυνα. Τα 85 γραμμάρια μαγειρεμένων γαρίδων δίνουν κατά προσέγγιση 100 θερμίδες και 1,4 γραμμάρια ολικού λίπους. Η ίδια […] Γαρίδες: Οφέλη και κίνδυνοι από την κατανάλωση - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Απο το κακό στο χειρότερο ο Δήμος Αθηναίων λόγω της υποψηφιότητας του Δούκα που τον εχει αμελήσει για χάρη του Πασοκ

Όταν η Ξανθίππη πέταξε στο κεφάλι του Σωκράτη ένα κανάτι με νερό

Σκόπια: Περισσότεροι από 60 στρατιώτες δηλητηριάστηκαν

Ηχηρή απάντηση της εφημερίδας «Εστία» στις αθλιότητες του Κωστή Χατζηδάκη

Κατιφές, ένα ανθεκτικό λουλούδι που προστατεύει τα λαχανικά

Ο Νικόλας Φαραντούρης στο ΕΡΤΝews: Ο κ. Κασσελάκης έχει διολισθήσει σε ποινική αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων