Βαλέρια Κουρούπη: «Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανα στην ζωή μου, είναι όταν χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου»
10:42 - 26/02/2023
Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για την ζωή μας κι αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει στην […]
The post Βαλέρια Κουρούπη: «Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανα στην ζωή μου, είναι όταν χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαλέρια Κουρούπη: "Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανα στην ζωή μου, είναι όταν χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου"
"Είχα κι εγώ τα διλήμματά μου και τα κολλήματά μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΒαλέρια Κουρούπη: «Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου»
Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και παραδέχτηκε, πως η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει, πέρα από το να γίνει μητέρα, ήταν το ότι χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου. «Νομίζω πως η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω κάνει στη ζωή μου, πέρα από το ότι γέννησα, και νομίζω πως είναι μεγάλη […]
The post Βαλέρια Κουρούπη: «Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr