Βαλέρια Κουρούπη: «Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανα στην ζωή μου, είναι όταν χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου»

10:42 - 26/02/2023

Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για την ζωή μας κι αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει στην […] The post Βαλέρια Κουρούπη: «Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανα στην ζωή μου, είναι όταν χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλέρια Κουρούπη: "Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανα στην ζωή μου, είναι όταν χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου"

"Είχα κι εγώ τα διλήμματά μου και τα κολλήματά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βαλέρια Κουρούπη: «Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου»

Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και παραδέχτηκε, πως η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει, πέρα από το να γίνει μητέρα, ήταν το ότι χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου. «Νομίζω πως η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω κάνει στη ζωή μου, πέρα από το ότι γέννησα, και νομίζω πως είναι μεγάλη […] The post Βαλέρια Κουρούπη: «Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε