Δώρα Χρυσικού: «Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί»
08:42 - 26/02/2023
Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Χρυσικού στην εφημερίδα Αυγή και στον δημοσιογράφο Χρήστο Τζίφα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ […]
The post Δώρα Χρυσικού: «Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώρα Χρυσικού: «Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί»
Η Δώρα Χρυσικού μέσα από μια συνέντευξη-κατάθεση ψυχής μιλά για τη μάχη της με τον καρκίνο, την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί αλλά και την περιπέτεια που βίωσε, στην εφημερίδα «Αυγή». Σε απασχόλησε η μητρότητα πολύ; Θεωρούσα πως είναι ταμπού να μην θέλεις παιδί. Εγώ, που τσαλαπατούσα τα ταμπού, είχα μπει σε μια διαδικασία […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔώρα Χρυσικού: «Ήρθε ο καρκίνος και τα απάντησε όλα – Δεν έχω πια μήτρα, δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί»
Η Δώρα Χρυσικού μέσα από μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής μιλά για τη μάχη της με
To άρθρο Δώρα Χρυσικού: «Ήρθε ο καρκίνος και τα απάντησε όλα – Δεν έχω πια μήτρα, δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr