Δώρα Χρυσικού: «Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί»

08:42 - 26/02/2023

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Χρυσικού στην εφημερίδα Αυγή και στον δημοσιογράφο Χρήστο Τζίφα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ […] The post Δώρα Χρυσικού: «Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Χρυσικού: «Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί»

Η Δώρα Χρυσικού μέσα από μια συνέντευξη-κατάθεση ψυχής μιλά για τη μάχη της με τον καρκίνο, την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί αλλά και την περιπέτεια που βίωσε, στην εφημερίδα «Αυγή». Σε απασχόλησε η μητρότητα πολύ; Θεωρούσα πως είναι ταμπού να μην θέλεις παιδί. Εγώ, που τσαλαπατούσα τα ταμπού, είχα μπει σε μια διαδικασία […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δώρα Χρυσικού: «Ήρθε ο καρκίνος και τα απάντησε όλα – Δεν έχω πια μήτρα, δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί»

Η Δώρα Χρυσικού μέσα από μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής μιλά για τη μάχη της με To άρθρο Δώρα Χρυσικού: «Ήρθε ο καρκίνος και τα απάντησε όλα – Δεν έχω πια μήτρα, δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»