Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Είναι η γυναίκα που μου χάρισε ό,τι καλύτερο»
08:18 - 26/02/2023
Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις […]
The post Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Είναι η γυναίκα που μου χάρισε ό,τι καλύτερο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά – Απλώς δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε
“Την αγαπώ, είναι η μάνα του παιδιού μου, είναι η γυναίκα που μου χάρισε ό,τι καλύτερο” δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου για την σχέση του σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Ζώζα Μεταξά. “Απ’ ό,τι ακούω είναι από τις καλύτερες που συνεργάζονται εκεί πέρα. Αυτό με ... Περισσότερα
To άρθρο Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά – Απλώς δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΛευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε»
Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου.Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου.Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις του σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Ζώζα Μεταξά, η οποία βρίσκεται πίσω από την ομάδα των σεναριογράφων της επιτυχημένης σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο. «Απ’ ό,τι ακούω είναι από τις καλύτερες που συνεργάζονται […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών και στην δημοσιογράφο, Σπυριδούλα
To άρθρο Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr