Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι στη νέα τους βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες

13:34 - 25/02/2023

Σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί διασκέδασαν ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου με την παρέα τους. To άρθρο Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι στη νέα τους βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Oλυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο – Φωτογραφίες

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο παλαίμαχος άσος του μπάσκετ και νυν προπονητής του Περιστερίου έχουν δημιουργήσει μια θαυμάσια οικογένεια με έξι παιδιά, τρεις γιους και κόρες. Εκτός, όμως, από γονείς είναι και σύζυγοι και όποτε τους δίνεται […] The post Oλυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο – Φωτογραφίες appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»