Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Έχω διαφορετική άποψη στο πως λειτουργούμε στις συνεντεύξεις»
12:38 - 25/02/2023
Ένα ping pong δηλώσεων υπάρχει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την πρωινή […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Έχω διαφορετική άποψη στο πως λειτουργούμε στις συνεντεύξεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Λιάγκας έχει κάνει βραδινό αλλά έχω διαφορετική άποψη στο πώς λειτουργούμε στις συνεντεύξεις»
Ο γνωστός παρουσιαστής πρόσθεσε πως θα ήταν άδικο να τον κρίνει - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑρναούτογλου για Λιάγκα: Έχω διαφορετική άποψη στο πως λειτουργούμε στις συνεντεύξεις
Στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα αναφορικά με το γεγονός ότι δεν κάνει πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». «Θα ξαναέκανα πρωινό. Δεν είναι κάτι που το έχω ακυρώσει, αλλά δεν είναι της παρούσης. Δεν έχω συζητήσει ακόμα με κανένα για πρωινό. Για εμένα δεν έχει τελειώσει το πρωινό γιατί αν είχε τελειώσει σαν θεωρία, δεν θα έκανα ραδιόφωνο. Μου αρέσει πολύ το πρωινό ξύπνημα, η πρωινή καλημέρα κι η επικοινωνία» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Για το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Επειδή δεν βλέπω πρωινές εκπομπές, δεν μπορώ να κάνω πρωινό; Αν το είπε αυτό, θα έχει μια δική του λογική. Έχει κάνει βραδινό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Έχω διαφορετική άποψη στο πώς λειτουργούμε στις συνεντεύξεις»
Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκονται στο επίκεντρο έντονης φημολογίας σχετικά με ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν.Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκονται στο επίκεντρο έντονης φημολογίας σχετικά με ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν.Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει τις προάλλες για τον γνωστό παρουσιαστή: «Δεν κάνει καθημερινή εκπομπή, γι’ αυτό κάνει καθημερινό ραδιόφωνο». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑρναούτογλου για Λιάγκα: "Έχω διαφορετική άποψη στο πως λειτουργούμε στις συνεντεύξεις"
"Επειδή δεν βλέπω πρωινές εκπομπές, δεν μπορώ να κάνω πρωινό; Αν το είπε αυτό, θα έχει μια δική του λογική"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Είπε πώς δεν μπορώ να κάνω πρωινό; Θα έχει δική του λογική»
Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Ο παρουσιαστής μάλιστα απάντησε στα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα. «Θα ξανάκανα πρωινό, δεν το έχω ακυρώσει αλλά δεν είναι της παρούσης. Μου αρέσει το πρωινό ξύπνημα, η πρωινή επικοινωνία! Εγώ δεν είμαι τηλεπαρουσιαστής, όχι δημοσιογράφος για να ασχοληθώ με την ενημέρωση. Έχουν περάσει 10-12 χρόνια, […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Είπε πώς δεν μπορώ να κάνω πρωινό; Θα έχει δική του λογική» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr