Εύα Καϊλή: Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα - Τι λέει για την αποφυλάκιση του Τζιόρτζι
23:00 - 24/02/2023
Η Εύα Καϊλή παραμένει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatargate την ίδια ώρα που ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι αφέθηκε ελεύθερος με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Για το πως αντέδρασε η Εύα Καϊλή σε αυτό το νέο μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ... Περισσότερα
To άρθρο Εύα Καϊλή: Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα - Τι λέει για την αποφυλάκιση του Τζιόρτζι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύα Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα»
Όπως υπογράμμισε της φεύγει ένα μεγάλο βάρος τώρα που ξέρει πως ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είναι κοντά στην κόρη τους
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕύα Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα»
Με ηλεκτρονικό βραχιολάκι αποφυλακίζεται ο Francesco Giorgi. Κι ενώ η έφεση της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκκρεμεί, μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της Εύας Καϊλή, ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχολιάζει την απόφαση των Βελγικών αρχών για τον Francesco Giorgi. «Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση, αν ανοίγει ο δρόμος αποφυλάκισης για την κ. […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕύα Καϊλή: Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα
Η Εύα Καϊλή παραμένει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatargate την ίδια ώρα που ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι αφέθηκε ελεύθερος με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.
Διαβάστε το στο thebest.grΚαϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου, αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω» – Δημητρακόπουλος: Κρατείται για πολιτικούς λόγους
Τα λόγια της Εύας Καϊλή, μετά την αποφυλάκιση του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι, μετέφερε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τονίζοντας πως η ίδια «είναι χαρούμενη που το παιδί της θα είναι με τον πατέρα του». Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο δικηγόρος της Εύας ΚαΪλή, […]
Το άρθρο Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου, αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω» – Δημητρακόπουλος: Κρατείται για πολιτικούς λόγους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕύα Καϊλή: «Δεν ομολογώ για κάτι που δεν έκανα» – Τι απαντά για την αποφυλάκιση του Τζόρτζι
Η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή αλλά νιώθει ικανοποίηση έπειτα από την αποφυλάκιση του συζύγου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι – Ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλά για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Δεν έκρυψε την ευχαρίστησή της η Εύα Καϊλή για την αποφυλάκιση του συζύγου της Φραντσέσκο Τζόρτζι, όπως δήλωσε στον […]
The post Εύα Καϊλή: «Δεν ομολογώ για κάτι που δεν έκανα» – Τι απαντά για την αποφυλάκιση του Τζόρτζι appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΕύα Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα»
Η Εύα Καϊλή παραμένει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatar Gate στο Βέλγιο, την ίδια ώρα
To άρθρο Εύα Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕυα Καιλη: Μου λείπει το παιδί μου, αλλά δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έκανα
Την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, την ώρα που η πρώην ευρωβουλευτής παραμένει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatargate σχολίασε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόφαση αυτή έχει παρθεί εδώ και δέκα ημέρες. Επειδή συνεργάστηκε με τις αρχές στις […]
Ευα Καιλη: Μου λείπει το παιδί μου, αλλά δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έκανα - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΕύα Καϊλή: "Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει"
Επιμένει στην αθωότητά της η Εύα Καϊλή, που δηλώνει ανακουφισμένη που το παιδί της θα είναι με τον πατέρα του, Φραντσέσκο Τζόρτζι μετά την αποφυλάκισή του, με “βραχιολάκι”.
Διαβάστε το στο fosonline.gr