Τσίπρας στον Χατζηνικολάου: Η πιο κρίσιμη απόφασή μου ήταν πως δεν θα πάω σε μετωπική ρήξη με τέτοιο ποσοστό στο δημοψήφισμα

10:33 - 28/01/2020

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, τις καταλήψεις όταν ήταν μαθητής, το ενδιαφέρον του για την πολιτική ως έφηβος, τη γνωριμία του με την Μπέτυ Μπαζιάνα αλλά και τις […] The post Τσίπρας στον Χατζηνικολάου: Η πιο κρίσιμη απόφασή μου ήταν πως δεν θα πάω σε μετωπική ρήξη με τέτοιο ποσοστό στο δημοψήφισμα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

«Διπλή αύξηση» για το επίδομα θέρμανσης: Οι δικαιούχοι και τα χρήματα που θα πάρουν – Τι αλλάζει φέτος

Αττική: Υποδύονταν τους υπαλλήλους παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας και τους κηπουρούς και λήστευαν ηλικιωμένους

Σπίτι μου 2: Νέες αλλαγές για να γίνει ελκυστικό το δάνειο

Απρόσμενη συνάντηση Κασσελάκη με «87»: Παιχνίδια της τύχης εν μέσω πολεμικού κλίματος στον ΣΥΡΙΖΑ

ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ: Η Θάλει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας – Ο Κλεάνθης ενώνει τα κομμάτια του παζλ

Από ασφυξία ο θάνατος της Μαλένας κατέθεσε και ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών