Γιώργος Γερολυμάτος: «Έχω δει βουνά κοκαΐνης να κυκλοφορούν μπροστά μου»
14:36 - 23/02/2023
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Γιώργος Γερολυμάτος: «Έχω δει βουνά κοκαΐνης να κυκλοφορούν μπροστά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Γερολυμάτος: «Έχω δει βουνά κοκαΐνης να κυκλοφορούν μπροστά μου»
«Εγώ είμαι πολέμιος των ναρκωτικών, δεν τα ήθελα ποτέ στη ζωή μου» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιώργος Γερολυμάτος: «Έχω δει βουνά κοκαΐνης να κυκλοφορούν μπροστά μου»
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις εικόνες που έχει δει μέσα στη νύχτα.Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις εικόνες που έχει δει μέσα στη νύχτα.Πολλοί συνάδερφοι σας μετά την κρίση του κορονοϊού περάσανε δύσκολα, εσείς αντιμετωπίσατε οικονομικό πρόβλημα; Επειδή είμαι πάνω από πενήντα χρόνια τραγουδιστής, έχω φροντίσει να έχω κάποια χρήματα στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr