Ο Γιώργος Κοψιδάς για το ρέικι: «Αυτά τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να χλευαστούν»

13:46 - 23/02/2023

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός, ο οποίος ασχολείται με το […] The post Ο Γιώργος Κοψιδάς για το ρέικι: «Αυτά τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να χλευαστούν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Κοψιδάς για το ρέικι: «Αυτά τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να χλευαστούν»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός, ο οποίος ασχολείται με το ρέικι, ξεκαθάρισε για τις ατάκες που είχε πει παλαιότερα «έχω φτιάξει χαλασμένα αντικείμενα, έπεσαν τα φώτα σε όλη την πολυκατοικία και σβήστηκαν τα μηνύματα στο κινητό μου».Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός, ο οποίος ασχολείται με το ρέικι, ξεκαθάρισε για τις ατάκες που είχε πει παλαιότερα «έχω φτιάξει χαλασμένα αντικείμενα, έπεσαν τα φώτα σε όλη την πολυκατοικία και σβήστηκαν τα μηνύματα στο κινητό μου».«Το να λες τέτοια πράγματα που είναι λίγο ευαίσθητα, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κοψιδάς για το ρέικι: "Αυτά τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να χλευαστούν"

"Δεν έχει παραφραστεί κάτι από αυτά που είπα, αλλά αν το έλεγα ξανά, θα το προωθούσα λίγο διαφορετικά γιατί αυτά παρεξηγούνται πολύ εύκολα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»