Ο Γιώργος Κοψιδάς για το ρέικι: «Αυτά τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να χλευαστούν»
13:46 - 23/02/2023
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός, ο οποίος ασχολείται με το […]
The post Ο Γιώργος Κοψιδάς για το ρέικι: «Αυτά τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να χλευαστούν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Κοψιδάς για το ρέικι: «Αυτά τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να χλευαστούν»
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός, ο οποίος ασχολείται με το ρέικι, ξεκαθάρισε για τις ατάκες που είχε πει παλαιότερα «έχω φτιάξει χαλασμένα αντικείμενα, έπεσαν τα φώτα σε όλη την πολυκατοικία και σβήστηκαν τα μηνύματα στο κινητό μου».Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός, ο οποίος ασχολείται με το ρέικι, ξεκαθάρισε για τις ατάκες που είχε πει παλαιότερα «έχω φτιάξει χαλασμένα αντικείμενα, έπεσαν τα φώτα σε όλη την πολυκατοικία και σβήστηκαν τα μηνύματα στο κινητό μου».«Το να λες τέτοια πράγματα που είναι λίγο ευαίσθητα, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚοψιδάς για το ρέικι: "Αυτά τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να χλευαστούν"
"Δεν έχει παραφραστεί κάτι από αυτά που είπα, αλλά αν το έλεγα ξανά, θα το προωθούσα λίγο διαφορετικά γιατί αυτά παρεξηγούνται πολύ εύκολα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr