Milan Fashion Week: Τα show που ξεχώρισαν την πρώτη μέρα

11:54 - 23/02/2023

Ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και χθες είδαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά show που To άρθρο Milan Fashion Week: Τα show που ξεχώρισαν την πρώτη μέρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Milan Fashion Week highlights: Τα πιο ξεχωριστά looks από τα shows της πρώτης μέρας

Antonio Marras, Diesel, Fendi, Del Core, Alberta Ferretti, Roberto Cavalli και Etro παρουσίασαν τις συλλογές τους την πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου για τη σεζόν F/W 2023-2024 και εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο ωραία looks.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»