Γιώργος Λιάγκας: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγαίνει και λέει θέλω να κάνω πρωινό χωρίς να βλέπει τι κάνουν οι άλλοι»

11:38 - 23/02/2023

Ο Λάκης Λαζόπουλος και όσα είπε στο podcast του έδωσαν αφορμή να απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας όχι μόνο στον ηθοποιό, […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγαίνει και λέει θέλω να κάνω πρωινό χωρίς να βλέπει τι κάνουν οι άλλοι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας για Λαζόπουλο: «Είναι σαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που βγαίνει και λέει θέλω να κάνω πρωινό χωρίς να βλέπει τι κάνουν οι άλλοι»

Aπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας όχι μόνο στον ηθοποιό, αλλά και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος το podcast του.Aπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας όχι μόνο στον ηθοποιό, αλλά και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος το podcast του.Ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η λογική σκέψη χτίζεται από τους δημοσιογράφους, όλες οι άλλες σκέψεις είναι ανάγωγες. Ό,τι δεν ακούγεται από τα δημοσιογραφικά χείλη είναι πέραν της λογικής, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας: Το on air «καρφί» για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Λέει ότι θέλει πρωινό χωρίς να βλέπει τι κάνουν οι άλλοι»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για τα πρωινάδικα, ο Γιώργος Λιάγκας άφησε ένα «καρφί» To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: Το on air «καρφί» για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Λέει ότι θέλει πρωινό χωρίς να βλέπει τι κάνουν οι άλλοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Αρναούτογλου βγαίνει και λέει θέλω να κάνω πρωινό…»

Σε μια νέα δήλωση «φωτιά» για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στην σημερινή εκπομπή του «Πρωινού»! The post Γιώργος Λιάγκας: «Ο Αρναούτογλου βγαίνει και λέει θέλω να κάνω πρωινό…» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε