Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι, εύχομαι να πάνε όλα καλά»

08:16 - 23/02/2023

Στην εκπομπή Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε και για το […] The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι, εύχομαι να πάνε όλα καλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι, εύχομαι να πάνε όλα καλά»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και ρωτήθηκε -όπως ήταν φυσικό- για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου. «Κοιτώντας πίσω τα πράγματα μού έχουν έρθει όπως ονειρεύτηκα και καλύτερα. Ήθελα η Ελεωνόρα να έχει τη δικιά της δύναμη και να μην λέει ότι είναι κόρη μου. Τα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Ζουγανέλης για διαζύγιο της κόρης του: «Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι, εύχομαι να πάνε όλα καλά»

Για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια.Για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια.«Κοιτώντας πίσω τα πράγματα μού έχουν έρθει όπως ονειρεύτηκα και καλύτερα. Ήθελα η Ελεωνόρα να έχει τη δικιά της δύναμη και να μην λέει ότι είναι κόρη μου. Τα παιδιά μας, είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: "Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι, εύχομαι να πάνε όλα καλά"

"Είναι μια κοινή απόφαση, είναι συναινετικό το διαζύγιο, βελούδινο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο Γιάννης Ζουγανέλης για το διαζύγιο της Ελεωνόρας: «Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι»

Ο Γιάννη Ζουγανέλης μίλησέ στην εκπομπή Ηappy Day. Ο αγαπημένος μουσικός αναφέρθηκε στο διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου, ύστερα από 2,5 χρόνια γάμου. Ο καλλιτέχνης μίλησε στον Γιώργο Γιαννούλια για τη νέα μουσική παράσταση στην οποία συμμετέχει με την Έλενα Δομάζου και στο συγκρότημα Password. «Κοιτώντας πίσω τα πράγματα μού έχουν έρθει […] The post Ο Γιάννης Ζουγανέλης για το διαζύγιο της Ελεωνόρας: «Είναι και οι δύο πολιτισμένοι άνθρωποι» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»