Λέων Γιοχάη: Για να φτιάξω το κολάρο με αισθητήρες για σκύλους χάλασα 6 εκατομμύρια ευρώ και 6 χρόνια από τη ζωή μου – «Κάηκα»

04:02 - 23/02/2023

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (22/2) ήταν ο Λέων Γιοχάη. Ο επιτυχημένος επενδυτής και ένας από τους «Dragon» του επιχειρηματικού project του ΑΝΤ1 «Dragon’s Den Greece», ξετύλιξε την άκρως ενδιαφέρουσα επαγγελματική του πορεία. Η μεγάλη του αγάπη για την τεχνολογία, τα πρώτα του «εγχειρήματα» στο υπόγειο της μαμάς του, το χρηματιστήριο του Λονδίνου, οι αποτυχίες και τα «μαθήματα» που πήρε μέχρι να φτάσει στην επιτυχία. Πόσα εκατομμύρια του κόστισε η ιδέα που είχε για ένα «έξυπνο» κολάρο σκύλων; Είχε δημιουργήσει ένα κολάρο για σκύλους με αισθητήρα με το όνομα Kyon tracker. «Πήρα το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει. Ήταν ένα κολάρο για σκύλους που είχ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λέων Γιοχάη: «Χάλασα 6 εκατομμύρια ευρώ και 6 χρόνια από τη ζωή μου για ένα «έξυπνο» κολάρο» (vid)

Πόσα εκατομμύρια του κόστισε η ιδέα που είχε για ένα κολάρο σκύλων με αισθητήρα ονόματι Kyon tracker;

Διαβάστε το στο Gazzetta

Λέων Γιοχάη: «Χάλασα 6 εκατομμύρια ευρώ και 6 χρόνια από τη ζωή μου, “κάηκα”»

Ο κριτής του Dragons’ Den, Λέων Γιοχάη το βράδυ της Τετάρτης 23/2 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος επιχειρηματίας αποκάλυψε πιο ήταν το πιο αποτυχημένο του project που όμως ήταν εξαιρετικά έξυπνο. «Πήρα το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει. Ήταν ένα κολλάρο για σκύλους που είχε 12 αισθητήρες πάνω και […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λέων Γιοχάη – Dragons’ Den: «Χάλασα 6 εκατομμύρια ευρώ και 6 χρόνια από τη ζωή μου»

«Πήρα το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει. Ήταν ένα κολάρο για σκύλους που μπορούσε να καταλάβει τι θέλει ο σκύλος»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συνετρίβη αεροπλάνο στην Κόστα Ρίκα με έξι επιβαίνοντες στο σκάφος

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 26/11/2024

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση στον Ωρωπό

Χειροπέδες σε τρεις ανηλίκους στην Παλλήνη για ληστεία

Το συγκινητικό αντίο της Ρούλας Κορομηλά στη Βέφα Αλεξιάδου

Φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα της Λήμνου – Στο νοσοκομείο άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του