Η Άννα Παναγιωτοπούλου έκπληκτη μαθαίνει το κασέ της Ελένης Καστάνη

09:54 - 28/01/2020

Η Άννα Παναγιωτοπούλου βρέθηκε Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος και όταν εκείνος της είπε για την Ελένη Καστάνη […] The post Η Άννα Παναγιωτοπούλου έκπληκτη μαθαίνει το κασέ της Ελένης Καστάνη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Παναγιωτοπούλου: Έκπληκτη έμαθε το κασέ της Ελένης Καστάνη (βίντεο)

«10,000 ευρώ το επεισόδιο; Ποτέ, ούτε τότε ούτε ποτέ. Δεν υπήρχε ποτέ αυτό»..

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Το σοκ της Άννα Παναγιωτοπούλου όταν μαθαίνει το κασέ της Ελένης Καστάνη

Έκπληκτη έμεινε η Άννα Παναγιωτοπούλου όταν βρέθηκε Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος κι εκείνος της είπε για την Ελένη Καστάνη...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η αντίδραση της Άννας Παναγιωτοπούλου όταν μαθαίνει το κασέ της Ελένης Καστάνη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος  ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία μίλησε  μεταξύ άλλων για τα χρήματα που...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έκπληκτη μαθαίνει το κασέ της Ελένης Καστάνη (VIDEO)

Η Άννα Παναγιωτοπούλου βρέθηκε Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος και όταν εκείνος της είπε για την Ελένη Καστάνη και τη δήλωσή της ότι έπαιρνε 10,000 ευρώ το επεισόδιο, η ηθοποιός έμεινε έκπληκτη. Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ τους, ήταν ο εξής: Πρόσφατα είχε πει η Ελένη Καστάνη ότι είχε πάρει 10,000 ευρώ για ένα επεισόδιο. Δεν θα απαντήσω σε αυτό. Εσάς το μεγαλύτερο κασέ σας τότε… 10,000 ευρώ το επεισόδιο; Ποτέ! Ούτε τότε ούτε ποτέ! Δεν υπήρχε ποτέ αυτό. Αν υπήρχε για την Ελένη Καστάνη ειδικά, μπορεί, αλλά εγώ δεν το έχω ακούσει ποτέ πουθενά αλλού. Στο Ντόλτσε Βίτα είχα ακούσει ότι ήσασταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στην τηλεόραση. Έπαιρνα 1,000 ευρώ το επεισόδιο, όχι 10,000. Εκεί πήρ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η επική αντίδραση της όταν μαθαίνει το κασέ της Ελένης Καστάνη

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για τα κασέ που έπαιρνε στην ελληνική τηλεόραση και δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξη της όταν τα χρήματα που έπαιρνε η Ελένη Καστάνη. The post Άννα Παναγιωτοπούλου: Η επική αντίδραση της όταν μαθαίνει το κασέ της Ελένης Καστάνη appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άννα Παναγιωτοπούλου: Πώ ς αντέδρασε όταν έμαθε το κασέ της Ελένης Καστάνη (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου σχολιάζοντας -μεταξύ άλλων- τα ποσά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς ότι έπαιρναν κάποιοι ηθοποιοί κατά τη «χρυσή» περίοδο της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ενημερώθηκε από τον ρεπόρτερ της εκπομπής ότι η Ελένη καστάνη είναι μία από τους ηθοποιούς που έχει δηλώσει ότι αμειβόταν με 10000 ευρώ το επεισόδιο. Ερωτηθείσα αν και η ίδια έχει λάβει το εν λόγω ποσό κάποια στιγμή στην καριέρα της, η Άννα Παναγιωτοπούλου το αρνήθηκε κατηγορηματικά, ενώ απόρησε και με όσους υποστηρίζουν ότι λάμβαναν τόσο υψηλά ποσά. «10,000 ευρώ το επεισόδιο; Ποτέ! Ούτε τότε ούτε ποτέ! Δεν υπήρχε ποτέ αυτό. Αν υπήρχε για την Ελένη Καστάνη ειδικ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Άννα Παναγιωτοπούλου: Έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι η Ελένη Καστάνη έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο

Η αντίδρασή της και η απάντησή της Η Άννα Παναγιωτο πούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και όταν εκείνος της είπε για την Ελένη Καστάνη και τη δήλωσή της ότι έπαιρνε 10,000 ευρώ το επεισόδιο, η ηθοποιός έμεινε έκπληκτη. Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ τους, ήταν ο εξής: – Πρόσφατα είχε πει η […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»