Κατερίνα Πεφτίτση για Σούπερ Κική: «Δε μπορώ να μιλήσω ανοιχτά, πρέπει να την υποστηρίξουμε στην κατάστασή της»

15:20 - 22/02/2023

Στο κρατητήριο παραμένει η Σούπερ Κική, η οποία μαζί με δύο φίλες της, συνελήφθησαν το απόγευμα της To άρθρο Κατερίνα Πεφτίτση για Σούπερ Κική: «Δε μπορώ να μιλήσω ανοιχτά, πρέπει να την υποστηρίξουμε στην κατάστασή της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Πεφτίτση για Super Κική: «Δε μπορώ να μιλήσω ανοιχτά»

Στο κρατητήριο παραμένει η Super Κική...

Διαβάστε το στο Zougla

Κατερίνα Πεφτίτση για Σούπερ Κική: «Δε μπορώ να μιλήσω ανοιχτά»

Στο κρατητήριο παραμένει η Σούπερ Κική, η οποία μαζί με δύο φίλες της, συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας 19/2. Η περιπέτεια της γνωστής influencer ξεκίνησε, όπως η ίδια κατήγγειλε στο Instagram, επειδή θέλησε να βοηθήσει τη φίλη και συνεργάτιδά της, καθώς δεχόταν συστηματική κακοποίηση από πρώην σύντροφό της. Η Σούπερ Κική κατηγορείται για ληστεία κατά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Κατερίνα Πεφτίτση για τη σύλληψη της Super Κικής: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω ανοιχτά. Πρέπει να την υποστηρίξουμε»

H φίλη της Super Κικής, Κατερίνα Πεφτίτση, ζήτησε τη στήριξη του κοινού μετά τη σύλληψή της influencer με μια σειρά από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. «Επειδή μου στέλνετε πάρα πολλοί τι έχει συμβεί, θέλω να σας πω ότι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι στην κατάλληλη θέση για να σας εξηγήσω ακριβώς τι […] The post Η Κατερίνα Πεφτίτση για τη σύλληψη της Super Κικής: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω ανοιχτά. Πρέπει να την υποστηρίξουμε» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»